Home > Algemeen > Disclaimer

Algemeen

Disclaimer

Algemeen

Deze website van de Sint Maartenskliniek biedt informatie over werken bij de Sint Maartenskliniek. Ondanks de voortdurende aandacht en zorg voor actualisatie en juistheid van gegevens, kan het voorkomen dat informatie niet (meer) volledig is of niet (meer) volledig accuraat is. Aan de informatie zoals gepubliceerd op deze website, kan daarom geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht op inhoud

Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website, zoals teksten, afbeeldingen of informatie in andere verschijningsvormen, behoren toe aan de Sint Maartenskliniek. Ongeacht de verschijningsvorm mag de informatie op deze website niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Sint Maartenskliniek. Zo'n verzoek kunt u indienen bij de afdeling Communicatie van de Sint Maartenskliniek.

Niet verantwoordelijk voor websites van derden

Op deze website wordt via externe links verwezen naar andere websites die niet door de Sint Maartenskliniek worden beheerd. De Sint Maartenskliniek is dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze sites, noch voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via deze sites worden aangeboden.

Geen aansprakelijkheid

De Sint Maartenskliniek aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot (informatie gepubliceerd op) deze website.

Inschrijving

De Sint Maartenskliniek staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 41055111.