Home > Leren en werken > Anesthesiemedewerker

Leren en werken

Anesthesiemedewerker worden

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij stress bestendig en hou je van een uitdaging? Kun je zelfstandig werken en wil je leren en werken tegelijkertijd?  Misschien is het beroep van anesthesiemedewerker dan wel iets voor jou. 

Anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker verricht je taken in de voorbereidende, uitvoerende en afrondende fase op het gebied van anesthesiologie bij operatieve ingrepen. Je begeleidt de patiƫnt gedurende het verblijf op de operatiekamer.

Opleiding tot anesthesiemedewerker

De drie jarige opleiding tot anesthesiemedewerker is een opleiding op HBO-niveau en wordt verzorgd in samenwerking met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen(HAN). Je wordt medewerker van de Sint Maartenskliniek.

Leren en werken

De eerste 4 maanden volg je theoretisch onderwijs op de HAN. Indien dit theoretisch blok met een voldoende wordt afgesloten, ga je vanaf februari als leerling fulltime aan de slag op de operatieafdeling. Gedurende de opleiding combineer je werken in de praktijk met lesblokken op school.

Wie komt in aanmerking voor een opleidingsplaats?

Om toegelaten te worden tot de opleiding heb je minimaal een HAVO-diploma, bij voorkeur met een exact vakkenpakket, of minimaal een MBO-diploma nodig.

Wij betalen de opleiding

 

De Sint Maartenskliniek betaalt je opleiding, inclusief de boeken. Bovendien ontvang je een maandelijks vergoeding van de Sint Maartenskliniek gedurende de opleiding.

Interesse gewekt?

 

Spreekt het beroep van anesthesiemedewerker je aan? Klik hier in het vacatureoverzicht of er een vacature voor leerling anesthesiemedewerker is en solliciteer direct.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Manja Croonen, praktijkbegeleider anesthesie. Email: m.croonen@maartenskliniek.nl, tel. 024-352 8210.